Rijwerk Onderdelen voor Åkerman Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven stalen rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Åkerman graafmachines

Akerman

AB Åkerman Gjuteri & Mekaniska Verkstad bouwden de eerste graafmachine in 1939 in Zweden. In 1945 bouwde AB Landsverk zijn eerste graafmachine. In 1962 werd de eerste hydraulische graafmachine geïntroduceerd door Åkerman en Verkstad, terwijl een paar jaar later Landsverk ook een hydraulische graafmachine lanceerde. In 1972 kwamen deze drie partijen bij elkaar. De producties van machines door Landsverk werd overdragen aan AB Åkerman Gjuteri & Mekaniska Verkstad. Na het jarenlang bouwen van graafmachines begonnen Åkerman ervaren ingenieurs in 1997 onder een nieuw merk, Volvo, te werken.

Het kan soms lastig zijn de juiste onderdelen te vinden voor uw Åkerman machine. Gelukkig kunnen wij u bij Verhoeven Rijwerk helpen aan vervangende rijwerk onderdelen. Wanneer uw machine stil staat wilt u dit zo snel mogelijk oplossen zodat u vlot weer aan het werk kan. Alternatieve rijwerk onderdelen hebben wij altijd direct op voorraad en zijn snel leverbaar. Wij zorgen er voor dat u in een oogwenk weer operationeel bent!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Heeft u bijvoorbeeld rubbertracks nodig? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk om de juiste producten te vinden. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer, of indien van toepassing op afmeting rubbertrack.

U kunt natuurlijk zelf de revisie van uw rijwerk uitvoeren, echter is het ook mogelijk dit uit handen te geven. Onze specialisten gaan graag met uw machine aan de slag. Meer weten of andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek