Zoekmethoden voor de aankoop van nieuwe rijwerk… | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven rijwerk rubbertrack

Zoekmethoden voor de aankoop van nieuwe rijwerk onderdelen

Bent u op zoek naar een rijwerk onderdeel, maar kunt u deze niet vinden? In deze blog wordt uitgelegd hoe u snel de juiste rijwerk onderdelen kunt vinden via de 3 zoekmethoden die beschikbaar zijn in de Verhoeven Rijwerk shop: Merk & Type, OEM-nummer en afmetingen van de rubbertrack.

Merk & Type

Bij deze zoekmethode zoekt u rijwerkonderdelen op basis van het merk en het type van uw machine. De eerste twee stappen voor de zoekmethode van merk & type zijn dat u het machinemerk en het type van de machine moet invoeren. Nadat u deze gegevens hebt ingevoerd klikt u op de ‘zoek’ button, vervolgens wordt u doorgestuurd naar een nieuwe pagina.

Aangekomen op de nieuwe pagina kunt u de producten bestellen of een offerte aanvragen voor de producten die u wilt bestellen. Bij deze offerte kunt u uw bedrijfsgegevens invoeren en een selectie maken van de producten die u graag wilt bestellen. Nadat u alle gegevens en keuzes hebt ingevoerd kunt u op de button ‘verstuur aanvraag’ klikken.

OEM-nummer

Bij deze zoekmethode zoekt u rijwerkonderdelen op basis van het OEM-nummer. Een OEM-nummer is het onderdeelnummer van de originele fabrikant. Dit nummer kunt u terugvinden in het onderdelenboek van uw machine. Wanneer u rijwerkonderdelen wilt bestellen via de OEM-nummer zoekmethode, vult u het OEM-nummer van uw machine in en klikt u op de ‘zoek’ button.

Nadat u op de ‘zoek’ button hebt geklikt wordt u doorgestuurd naar de juiste pagina, waar u uw rijwerkonderdelen kunt bestellen.

Afmeting van uw rubbertrack

Bij deze zoekmethode kunt u zoeken naar rubbertracks. U kunt bij de maatvoering invullen van de rubbertrack waar u naar op zoek bent. U vindt deze gegevens vaak aan de binnenzijde van uw oude rubbertrack.

Bij de zoekmethode moet u drie maten invoeren:

  • breedte;
  • steek;
  • aantal schakels.

De breedte kunt u opmeten met een rolmaat aan de buitenzijde van de track, zoals is weergegeven op de foto hieronder.

meten rubbertrack

De steek is te meten vanaf het hart van de bus tot het hart van de mus met schuif-of rolmaat. Deze afmeting is het beste te meten door uw onderwagen aan één zijde omhoog te zetten. In de afbeelding hieronder is weergegeven hoe u uw steek het best kunt meten.

steekmaat rubbertrack
rubbertrack steek meten

De laatste afmeting die u moet invoeren bij de zoekmethode is het aantal schakels van de rubbertrack. Het aantal schakels van de rubbertrack kunt u aan één zijde van de track optellen zoals in de foto hieronder.

aantal schakels rubbertrack

Let op: Rubbertracks kunnen ook een maat hebben die afwijkt in afstand tussen de nokken in de breedterichting. Afhankelijk van de dikte van uw sprocket en de breedte van de loopvlakken van uw onderrollen kan de maat dus hetzelfde zijn, maar uw spoorbreedte niet. Neem gerust contact met ons op als u twijfelt over de afmetingen.

Nadat u alle afmetingen en aantallen hebt ingevoerd en op ‘zoek’ klikt, komt u op een nieuwe pagina. Op deze nieuwe pagina krijgt u rubbertracks te zien die aansluiten op de door u gekozen afmetingen.

Rijwerkonderdelen bestellen bij Verhoeven Rijwerk

Nu u weet hoe u uw benodigde rijwerkonderdelen kunt bestellen is het makkelijker om in de toekomst nieuwe rijwerk onderdelen aan te schaffen.

Indien er nog steeds onduidelijkheid is over het bestellen van de rijwerkonderdelen kunt u gerust contact opnemen via het volgende telefoonnummer: +32 (0)54 338 111.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek
Blog Onderhoud tracks correct 3 0
Voor het werken op verschillende soorten terreinen, is het handig om gebruik te maken van een minigraver. Hoe kunt u ervoor zorgen dat de rupsbanden in optimale staat blijven en hoe een rupsband vervangen wordt?
Breedte rubbertrack opmeten min
Zijn de rubbertracks van je machine versleten en wil je deze vervangen? Dan is het belangrijk dat je de juiste maat rubbertracks bestelt, anders bestaat er een kans dat je nieuwe tracks niet om je onderstel passen. Via de zoekbalk bovenaan de pagina kun je op zoek gaan naar de juiste tracks voor je...
Rijwerkcheck afbeelding 2 min
Als eigenaar van een graafmachine of een andere machine, weet u dat het rijwerk van uw machine een van de belangrijkste onderdelen is. Het is de basis van uw machine en zorgt ervoor dat u veilig en efficiënt kunt werken. Door het vele gebruik van uw machine gaan uw rijwerk onderdelen op den duur...
Vematrack compleet rijwerk mini graafmachine inzet
De levensduur van een rubbertrack is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de track, hoe vaak het wordt gebruikt, op welke ondergrond het wordt gebruikt en hoe zorgvuldig het wordt onderhouden. Om de levensduur van uw rubbertracks te verlengen, is het belangrijk om...
Rubbertrack
Wanneer u uw rijwerk onderdelen vervangt is het vaak gissen naar de juiste spanning van de rubbertracks of kettingen. Het is belangrijk om de juiste spanning aan te houden, omdat dit de levensduur van uw rupsonderstel sterk bevordert. Uw onderstel gaat een stuk langer mee als u vanaf de aanschaf de...
Rubberpads e1574669573344
Kleine machines met rupsonderstel hebben vaak een onderstel met rubbertracks. Bij grotere machines worden stalen kettingen gebruikt. Hier kunnen rubberpads op worden gemonteerd. Verhoeven Rijwerk heeft verschillende soorten rubberpads die op een ketting of rupsplaten gemonteerd kunnen worden....
Rubbertrack
Wist je dat wij bij Verhoeven Rijwerk meerdere soorten rubbertracks in ons assortiment hebben zitten? Zo hebben wij AVT, shortpitch en longpitch rubbertracks. Wat zo bijzonder is aan onze Anti Vibratie Tracks lees je hier. Je hebt niet altijd de keuze tussen short en long pitch. Sommige machines...
Verhoeven 230219 0888 1
Door het veelvuldige gebruik van je machine is het niet te voorkomen dat je rubbertracks op den duur gaan slijten. Wanneer je je rubbertracks moet vervangen, hangt af van de slijtage die je aan je rubbertrack hebt.
1 2 3
Pagina 1 van 3