Blog | Revisiemoment voor rijwerk ook benutten… | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven stalen rijwerk

Rijwerkrevisie ook benutten voor andere onderhoudsklussen

“Waar ga ik naartoe als ik rijwerk onderdelen nodig heb?” “kan ik mijn rijwerk daar ook laten monteren?” “Is het mogelijk om de aandrijving, onderhoud of reparatie ook te laten uitvoeren terwijl ik mijn rijwerk laat reviseren?” Deze kleine greep van vragen horen we de laatste tijd meer en meer als we een advies doen over het rijwerk. Waar zijn we toe in staat en waarvoor kunt u bij ons terecht?

Stilstand tot een minimum beperken

rijwerkcheck

Bij Verhoeven Rijwerk is er veel meer gaande dan de meeste mensen denken. Zo proberen we meer en meer mee te denken met onze klanten, die dagelijks hun uiterste best doen om hun projecten voor de einddatum gerealiseerd te hebben. Stilstand van de machine tot een minimum beperken is prioriteit, de stilstand optimaal benutten voor aansluitende reparaties is extra…

Merkt u dat u problemen heeft met het rijwerk van uw machine, of is deze aan vervanging toe? Dan is de gratis rijwerkcheck misschien iets voor u. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten om uw machine te laten inspecteren. De rijwerkspecialist komt bij u op locatie om het complete rijwerk te vergelijken met slijtwaardes, die opgesteld zijn door een fabrikant.

Daarna zal hij u geheel vrijblijvend een aanbieding doen op basis van uw wensen. We kunnen een complete rijwerk revisie doen aan je machine. We laten graag aan u zien dat de grootste rijwerkpartij ook de meest voordelige kan zijn.

Voor reeds 63 jaar repareren en leveren we rijwerk onderdelen voor de meeste machines van de merken Berco en VemaTrack. De reparaties voeren we uit in één van onze werkplaatsen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove, maar we kunnen met onze service bussen ook langskomen op locatie. Om uw werk toch door te kunnen laten gaan, ondanks dat uw machine stilstaat, heeft onze afdeling Vereco een verhuurvloot van Takeuchi graafmachines tot 15 ton die we kunnen inzetten.

Berco
Vematrack


Als het rijwerk compleet vervangen dient te worden, kunt u kijken of er ook nog andere reparaties of rijwerk revisies dienen te gebeuren. De machine staat nu eenmaal in onze werkplaats en de olie van een aandrijving verversen of de defecten daaraan herstellen zijn op dat moment een kleine extra moeite die we bij Verhoeven graag voor u uitvoeren. Nieuwe aandrijvingen bieden we aan van onze eigen lijn Fargo Drives.

Onze superieure lasafdeling is zeer bekend met de wensen van de machinist. We hebben Esco tanden, Vematec bakken en Auger Torque grondboren, sleuvenfrezen en heggenscharen. Pennen en bussen met speling kotteren, een motoronderhoud of servicebeurt, een bak voorzien van nieuwe slijtdelen, tanden of oren, reconstrueren zoals nieuw, voor zowel graafmachine bakken als loaderbakken en bulldozerbladen, onze lasafdeling kan het allemaal.

Koop dus NIET alleen bij de man die het herstellen kan…

meten rijwerk

Bij Verhoeven proberen we niet alleen het rijwerk van uw machine te repareren, maar ook de levensduur ervan te verlengen.

  • Onderdelen die nodig zijn om een machine weer te mobiliseren, zijn net zo belangrijk als een duurzaam onderdeel van VemaTrack, vergelijkbaar met het origineel. Lees meer over de VemaTrack kwaliteit.
  • 30.000 rijkelijk gevulde palletplaatsen met onderdelen voor rijwerk en uitrustingsstukken dragen hieraan bij, evenals een gedreven team van monteurs en adviseurs die met u meedenken en gepassioneerd zijn in het realiseren van uitstekende resultaten.

Wij klaren de klus, samen… en met u!

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek