Maak kennis met Berco ! | Verhoeven Rijwerk
Berco rijwerk onderdelen

Maak kennis met Berco!

Berco's rijwerk onderdelen bieden het perfecte antwoord op de behoeften van de markt, door middel van een veilige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor middelgrote bouwmachines. De klassen van rupsmachines variëren van 7 tot 50 ton en hebben een kettingsteek tussen 140-228,6 mm ontworpen om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen. Berco werkt aan het verbinden en transformeren van onze hoogste kwaliteits- en efficiëntienormen met de meest geavanceerde digitale technologieën en oplossingen in de sector. Berco beschouwt de behoeften van de klant als een essentieel onderdeel van het dagelijks werk en als de drijvende kracht achter wat ze doen.

Meer dan 100 jaar ervaring in rijwerk

Ooit begon Berco in Italië met een kleine reparatiewerkplaats. Dankzij de uitzonderlijke visie en mechanische vaardigheden van Vezio Bertoni groeide de werkplaats uit tot een fabriek. Het bedrijf bleef zich verder ontwikkelen en breidde zijn aanbod uit naar verschillende soorten werktuigmachines, vooral slijpmachines.

In de jaren '30 stapte het bedrijf uit Ferrara in de markt voor rupsonderstellen en werd snel één van de belangrijkste spelers wereldwijd. Eind jaren '70 begon de familie Bertoni met de eigendomsoverdracht aan de Hoesch Group, daarna aan Krupp, en uiteindelijk, door de fusie van Thyssen en Krupp eind jaren '90, aan Thyssenkrupp.

Rupsonderstellen spelen een cruciale rol in het laten bewegen van grondverzetmachines. Berco is al meer dan 100 jaar de vooraanstaande OEM-fabrikant van rupsonderstellen en onderdelen voor de grootste merken in zware machines.

Kwaliteit van Berco

Berco produceert zijn onderdelen uit het sterkste staal, ontworpen om de zwaarste taken aan te kunnen. Het merk biedt een uniek assortiment van eersteklas rijwerkonderdelen, geproduceerd door vakmensen met passie voor hun werk. Berco streeft ernaar om samen met klanten vooruitgang te boeken en innovaties te realiseren.

De bouw- en constructielijn van Berco staat bekend om zijn concurrerende en efficiënte rijwerkonderdelen. Deze lijn biedt een uitgebreid productassortiment, zorgt voor lage operationele kosten per uur, en levert duurzame en hoogwaardige prestaties onder zware omstandigheden.

Assortiment van Berco

et Berco-assortiment voor de bouw omvat onderdelen die geschikt zijn voor bulldozers en graafmachines:

  • Kettingen: Beschikbaar in droge, ingevette, afgedichte of gesmeerde varianten, evenals kettingen voor zwaar gebruik, met meer dan 11.000 configuratiemogelijkheden.
  • Alle configuraties zijn beschikbaar met enkele, dubbele of drievoudige kamplaten.
  • Speciale rupsplaten beschikbaar met gebogen uiteinden en poly pads.
  • Rollen: Verkrijgbaar met enkele flens, dubbele flens of binnenflens, met meer dan 1.500 configuratiemogelijkheden.
  • Diverse sprockets en segmenten beschikbaar voor elk type eindaandrijving.
  • Rijwerk voor speciale toepassingen: Geschikt voor transportbanden, pijpleidingen, freesmachines, bosbouwmachines, en meer.

Marktleider op het gebied van rijwerk

Berco brengt rijwerktechnologie wereldwijd. Met locaties in de belangrijkste regio's is Berco een toonaangevende leverancier van rijwerkonderdelen op zowel de Europese als Amerikaanse markten en een belangrijke partner in Azië. De producten van Berco worden in meer dan 70 landen gebruikt en verkocht, ondersteund door een wereldwijd dealernetwerk dat zorgt voor uitstekende klantenservice.

Dankzij een uitgebreide en flexibele benadering voldoet Berco aan de behoeften van de belangrijkste spelers in de off-highway industrie.

Vind hier uw rijwerk onderdelen!

Zoek